Veckans Lunch

Måndag - fredag 11.00 - 15.00
105 kr

Inkl. blandad sallad samt vatten
LUNCH TAKE AWAY: 101 kr

Måndag

Malai Tikka
Grillade bitar av kycklingfile, tillagade i mild sås på rostad paprika, grädde samt vitlök.
Pahadi Gosht
Himalayanskt lammgryta med färsk mynta, grön chilli och libbsticka.

Tisdag

Kerala Chicken Stew
Kycklingfilé i het cocos- och grönsakasstuvning.
Keema Korma
Lammfärs med koriander, lagerblad och gröna ärtor.

Onsdag

Butter Chicken
Grillad tandori-kycklingfilé tillagad i gräddsås med cashewnötter, russin och smör.
Hydrabadi Gosht
Lammgryta med smak av mynta, koriander och sesamfrö.

Torsdag

Palaak Chicken
Kycklingfilé med spenat, ingefära och grön chili.
Machli Karni
Lax med yoghurtbaserad currysås redd med kikärtsmjöl.

Fredag

Murgh Khadai
Tomatbrasserad kycklingfilé med kramig mangospetsad currysås samt mango chutney.
Kachi Mirch Ka Gosht
Lamm med het grönpepparsås krydsätt med saffran och anis.

meny 4

Stående Alternativ

 
Subzi Thal – 105 kr
Vegetarisk tallrik med linser, tillagad färskost och grönsaksrätt samt raita.

Kyckling Tandoori – 109 kr

Grillad kyckling som marinerats i lime, yoghurt samt tandoori krydd-masala. Serveras med makhanismör och tomatgräddsås.

Tikka Masala – 125 kr

Grillat kycklingbröst, marinerat med citron och yoghurt bräserad i cocos, grädde och spiskummin.

Jhinga Hara Masala – 149 kr

Senapskryddade räkor i het grön masala och cocossås
 
Malai Kofta – 129 kr
Frikadeller på färskost och grönsaker i krämig saffran, tomat och cashewnötsås.
 

Naanbröd: 14 kr,  Garlic Naan: 19 kr,  Raita: 12 kr,  Läsk: 21 kr,  Kaffe: 10 kr

Doggy Bag: 9 kr,  Påfyllning av ris: 15 kr