Veckans Lunch

Måndag - fredag 11.00 - 15.00
105 kr

Inkl. blandad sallad samt vatten
LUNCH TAKE AWAY: 101 kr

Måndag

Punjabi Chicken Curry
Filébitar av kyckling tillredda i krämig medelstark tomatsås med smak av kanel, nejlikor, ingefära, lök och koriander.
Kohlapuri Gosht
Het lammrätt med en hel del färsk spansk peppar, cocos och tamarind.

Tisdag

Het Chilli Chicken
Wokad kyckling med lime, mynta och en hel del grön chilli.
Dalcha Gosht
Lamm med puré av röda linser, tamarind, kanel, kardemumma och kummin.

Onsdag

Kori Gashi
Kycklingfilé smaksatt med senapsfrön och bockhornsklöver i stark cocossås.
Bengali Gosht
Grillad fläskfilé med jordnötter, ananas, mandarinklyftor samt mango chutney i gräddig sås.

Torsdag

Murgh Tre Indier
Marinerat kycklingbröst med sås gjord på lime, apelsin och rostad paprika.
Grillad laxfilé
Med cocos och basilikasås.

Fredag

Murgh Chettinad
Kyckling med fänkål, cocos och curryblad.
Bengan Gosht Ki Balti
Gryta med lamm, auberginer, tomat och yoghurt. Spetsad med koriander och bockhornsklöver.

meny 2

Stående Alternativ

 
Subzi Thal – 105 kr
Vegetarisk tallrik med linser, tillagad färskost och grönsaksrätt samt raita.

Kyckling Tandoori – 109 kr

Grillad kyckling som marinerats i lime, yoghurt samt tandoori krydd-masala. Serveras med makhanismör och tomatgräddsås.

Tikka Masala – 125 kr

Grillat kycklingbröst, marinerat med citron och yoghurt bräserad i cocos, grädde och spiskummin.

Jhinga Hara Masala – 149 kr

Senapskryddade räkor i het grön masala och cocossås
 
Malai Kofta – 129 kr
Frikadeller på färskost och grönsaker i krämig saffran, tomat och cashewnötsås.
 

Naanbröd: 14 kr,  Garlic Naan: 19 kr,  Raita: 12 kr,  Läsk: 21 kr,  Kaffe: 10 kr

Doggy Bag: 9 kr,  Påfyllning av ris: 15 kr