Veckans Lunch

Måndag - fredag 11.00 - 15.00
105 kr

Inkl. blandad sallad samt vatten
LUNCH TAKE AWAY: 101 kr

Måndag

Murghi Khasa
Kyckling tillredd i kryddstark massala-sky.
Shahi Gosht
Lamm marinerat i vitlök, ingefära och mandel. Serveras med lök, mandel, rostad koriandersås.

Tisdag

Dhaniawala Murgh
Kycklinggryta med koriander och saffran.
Palak Gosht
Lamm med spenat, ingefära och grön chilli.

Onsdag

Badam Murgh Korma
Kycklingbröst med pistage och tomatgräddsås.
Kebab Burgare
Lammfärsbiffar med klyftpotatis samt kall myntayoghurtsås. Mediumstark.

Torsdag

Murgh Vindaloo
Stark kycklingrätt med en doft av färska curryblad, brässerad i vinäger, farinsocker, nejlikor och svartpeppar.
Keralansk Fisk
Fisk marinerad i citron, grön chilli och den heliga basilikan med senap/mangosås.

Fredag

Murgh Malabar
Kycklingrätt med svartpeppar och kokossås.
Kadhai Gost
Lammgryta med tomat, paprika och kadhai masala.

meny 3

Stående Alternativ

 
Subzi Thal – 105 kr
Vegetarisk tallrik med linser, tillagad färskost och grönsaksrätt samt raita.

Kyckling Tandoori – 109 kr

Grillad kyckling som marinerats i lime, yoghurt samt tandoori krydd-masala. Serveras med makhanismör och tomatgräddsås.

Tikka Masala – 125 kr

Grillat kycklingbröst, marinerat med citron och yoghurt bräserad i cocos, grädde och spiskummin.

Jhinga Hara Masala – 149 kr

Senapskryddade räkor i het grön masala och cocossås
 
Malai Kofta – 129 kr
Frikadeller på färskost och grönsaker i krämig saffran, tomat och cashewnötsås.
 

Naanbröd: 14 kr,  Garlic Naan: 19 kr,  Raita: 12 kr,  Läsk: 21 kr,  Kaffe: 10 kr

Doggy Bag: 9 kr,  Påfyllning av ris: 15 kr